VIDEO Florin Prunea îl atacă pe Burleanu chiar la mormântul lui Didi Prodan: „L-a șantajat! S-a purtat urât cu el!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 17:56
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 18:04

Florin Prunea îl acuză pe Răzvan Burleanu pentru modul în care s-a comportat cu Didi Prodan.

Didi Prodan a încetat din viață pe 16 noiembrie 2016, iar la cinci ani de când marele fotbalist s-a stins, foștii colegi au ținut să-i aducă un omagiu.

Florin Prunea nu a putut da la o parte ranchiuna pentru Răzvan Burleanu nici măcar la mormântul lui Prodan. Fostul internațional susține că președintele FRF a avut un comportanet josnic cu fostul marele fundaș central.

Am lucrat cu Didi Prodan în cadrul FRF. Ultima dată când l-am văzut era foarte supărat de cum a fost tratat de Federație. I-am spus să nu facă o obsesie din chestia asta pe care o avea el împotriva lui Burleanu. Din păcate, nu a putut.  

Burleanu s-a purtat urât cu el. L-a șantajat. L-au chemat să rupă contractul, Didi nu vrut. Și lucrurile alea le-a pus la suflet și, din păcate, a cedat. Eu l-am considerat pe Didi un simbol al României”, a spus Florin Prunea.

Didi Prodan a debutat în 1991, pentru Olimpia Satu Mare. Iar anul viitor, urma să se transfere la Steaua București, pentru care a evoluat patru sezoane.

În 1997 avea să se transfere la Atletico Madrid, iar din 1998 până în 2001 a jucat pentru Rangers. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Rocar București, FC Național și Messina, bifând și 54 de prezențe pentru naționala României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!