VIDEO Florin Prunea îl atacă pe Burleanu chiar la mormântul lui Didi Prodan: „L-a șantajat! S-a purtat urât cu el!”

Florin Prunea îl acuză pe Răzvan Burleanu pentru modul în care s-a comportat cu Didi Prodan.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 17:56
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 18:04

Didi Prodan a încetat din viață pe 16 noiembrie 2016, iar la cinci ani de când marele fotbalist s-a stins, foștii colegi au ținut să-i aducă un omagiu.

Florin Prunea nu a putut da la o parte ranchiuna pentru Răzvan Burleanu nici măcar la mormântul lui Prodan. Fostul internațional susține că președintele FRF a avut un comportanet josnic cu fostul marele fundaș central.

Am lucrat cu Didi Prodan în cadrul FRF. Ultima dată când l-am văzut era foarte supărat de cum a fost tratat de Federație. I-am spus să nu facă o obsesie din chestia asta pe care o avea el împotriva lui Burleanu. Din păcate, nu a putut.  

Burleanu s-a purtat urât cu el. L-a șantajat. L-au chemat să rupă contractul, Didi nu vrut. Și lucrurile alea le-a pus la suflet și, din păcate, a cedat. Eu l-am considerat pe Didi un simbol al României”, a spus Florin Prunea.

Didi Prodan a debutat în 1991, pentru Olimpia Satu Mare. Iar anul viitor, urma să se transfere la Steaua București, pentru care a evoluat patru sezoane.

În 1997 avea să se transfere la Atletico Madrid, iar din 1998 până în 2001 a jucat pentru Rangers. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Rocar București, FC Național și Messina, bifând și 54 de prezențe pentru naționala României.

Modifică setările cookies