"Vai de capul lor", "Dezamagitor", "S-au terminat amicalele"! Vezi titlurile din presa, dupa egalul rusinos al lui Dinamo!

Autor: Sport.ro
Luni 16 Martie 2009, 11:27
"Vai de capul lor", "Dezamagitor", "S-au terminat amicalele"! Vezi titlurile din presa, dupa egalul rusinos al lui Dinamo!

Dinamo a terminat la egalitate rusinos cu una dintre codasele clasamentului, CS Otopeni, liderul Ligii I fiind fluierat de suporteri! Citeste aici titlurile din presa de luni!

ProSport: Vai de capul lor! - "Dinamo s-a facut de ras cu CS Otopeni, enervandu-l pe Borcea: 'Sunt suprins de nesimtirea jucatorilor'" scrie ProSport.

Gazeta Sporturilor: Doar in favoarea lui Dinamo!
"Avram a gresit in mai multe randuri aseara, toate fazele la limita judecandu-le impotriva oaspetilor. Cea mai grava a fost neeliminarea lui Tamas" - scrie Gazeta.

Evenimentul Zilei: Alarma! Dinamo a terminat "amicalele"! "Desi ajutati de arbitri, "ros-albii" au pierdut primele puncte acasa in retur, cu o echipa ca si retrogradata." titreaza Evenimentul Zilei.

Click: Dinamo, pe primul loc dupa o partida dezamagitoare! "Considerata favorita, Dinamo nu a reusit decat o remiza pe teren propriu in fata codasei CS Otopeni" scrie Click.

Adevarul: Anonimi cu Otopeniul!
"Dupa un joc slab, Dinamo a remizat pe propriul teren, scor 0-0, cu o echipa care mai are sanse foarte mici de a se mentine in Liga I. Dinamo a avut doar doua ocazii. Tamas trebuia eliminat pentru un fault din spate, ca ultim aparator. Borcea i-a facut nesimtiti pe jucatori." scrie Adevarul

Mai ia Dinamo titlul anul acesta? (12544 voturi)
 
Nu
77.22%
9686 voturi
 
Da
22.78%
2858 voturi
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT