Rednic: "Eu iau toate bobarnacele. Jucatorii nu sunt nesimtiti"

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Martie 2009, 22:13
Rednic: "Eu iau toate bobarnacele. Jucatorii nu sunt nesimtiti"

Mircea Rednic le-a luat apararea lui Niculescu si Danciulescu dupa ce acestia ua fost desfiintati de sefi. Rednic spune ca el ia toate bobarnacele. Rednic a declarat ca cele doua puncte pierdute vior conta foarte mult! VEZI DECLARATIA LUI REDNIC:

"Avem probleme de concentrare cu echipele mici si nu mi se pare normal, daca tinem cont de lotul pe care il avem la dispozitie. Nu a fost nicio diferenta intre meciul cu Medias si cel de astazi. Eu sunt antrenor si am incredere in acesti jucatori. Nu poti sa zici ca au fost nesimtiti si nu au vrut sa joace, poate din prea multa vointa de a castiga fac aceste greseli. Eu sunt principalul responsabil de rezultate, eu iau toate bobarnacele si mi se pare normal sa faca ce le spun eu. La lovitua libera era normal ca Niculescu si Mitea sa bata, mai ales ca era o lovitura de pe linia de 16 metri", a spus Rednic.

Mircea Rednic a admis ca este posibil sa nu fi fost insiprat la alcatuirea formatiei.
 
"Nu stiu daca a fost cel mai prost meci al lui Dinamo, pentru ca in prima repriza am avut patru ocazii. Toti joaca cu ambitie contra noastra si e normal sa nu se dea la o parte. Nu comentez ce au spus actionarii, ca am gresit echipa, eu sunt responsabil si azi am jucat mai prost, poate am fost si mai neinspirat", a precizat antrenorul gruparii dinamoviste.

Tehnicianul sustine ca cei mai afectati de semiesecul inregistrat in partida cu CS Otopeni. "Banii nu mai conteaza, ba le dam, ba nu le dam... Cine credeti ca sunt cei mai afectati? Jucatorii si antrenorii. Si actionarii sunt, dar in primul rand noi. Daca am fi castigat, ne-am fi distantat in clasament si trebuia sa o facem. Sunt doua puncte pierdute acasa, foarte importante, care conteaza foarte mult. Nu m-am saturat de sedinte, asta e, cand lucrurile nu merg, trebuie sa facem si sedinte, dar in mod pozitiv. Totusi, prea multa presiune s-a pus pe baieti de la inceputul campionatului. Imi pare rau pentru suporteri si imi cer scuze in numele jucatorilor. Trebuie sa ne revansam cat mai repede", a mai spus Rednic.

 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT