"Vad ca el imi face preturile pentru jucatori, intrebati-l pe el!" Ce a spus Becali despre plecarea lui Tanase de la FCSB

florin tanase FCSB Superliga "Vad ca el imi face preturile pentru jucatori, intrebati-l pe el!" Ce a spus Becali despre plecarea lui Tanase de la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2021, 18:18
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2021, 18:19

Becali are oferte pentru mai multi dintre jucatorii sai, dar spune ca nu se gandeste la nicio plecare in acest moment.

Chiar daca Tanase e dorit de cluburi din MLS, Gigi nu vrea sa auda acum de negocieri. Becali a directionat ironic toate intrebarile legate de transferuri catre varul sau, Giovanni, care a anuntat recent ca Tanase se poate vinde pe un pret de pana la 5 milioane de euro in 2021.

"Giovanni face si preturile la jucatorii mei, intrebati-l pe el. Ala 7-8 milioane, ala 3 milioane, intrebati-l pe el, daca stie el mai bine... El stie bine, intrebati-l pe el! Nu poate sa aiba Tanase pret la ora asta, cand nu sunt transferuri. Giovanni stie, intrebati-l pe el. Daca ascultati ce zice Giovanni, intrebati-l pe el, nu pe mine!", a spus Becali pentru www.sport.ro.

Florin Tanase e golgeterul momentului in Liga 1, cu 15 reusite. Capitanul FCSB, 26 de ani, e la cel mai bun sezon din cariera. Are sanse mari sa prinda si convocarea la nationala pentru jocurile cu Germania, Macedonia de Nord si Armenia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!