"Astia de azi nu au facut nimic! Va spun ce a mai facut Burleanu!" Sandu ataca din nou Federatia lui Burleanu. Ce dezvaluiri face

Mircea Sandu nu a asteptat prea mult ca sa il atace din nou pe Burleanu.

Sandu spune ca meritul pentru organizarea meciurilor de la Euro 2020 este in intregime al sau, iar Burleanu nu ar trebui sa se laude cu nimic pana acum:

"Va spun ce a mai facut Burleanu. El a mai trimis angajamentele Romaniei. Astia de azi nu au facut nimic. Au facut o scrisoare de insotire. Sa arate ca pot organiza 2020. Nici eu nu vreau sa-mi arog mari merite. Dar faptul ca am fost in Comitetul Executiv a fost foarte important. Nu e in mare masura meritul meu, e in toata masura. Sa fim corecti"

"Daca n-ar fi castigat Piturca in Grecia, ar fi fost alta relatie. Dar in Grecia a castigat Piturca, nu Sandu, nu Burleanu. Piturca e un tip foarte pretentios. Vrea ca toate problemele sa fie puse la punct."

"Piturca e un selectioner bun, cel mai bun pe care il poate avea acum echipa nationala. Nu intamplator am fixat 2016 obiectivul. I-am dat posibilitatea sa formeze o echipa. Dupa mine, nu e inca formata. Piturca a dus echipa la un baraj. Am avut o tragere la sorti favorabila... N-am stiut sa o ducem...", a declarat Mircea Sandu la Dolce Sport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies