Ultima strigare pentru meciul anului: "Mai sunt bilete!" FRF pune la vanzare in online ultimele 500 de tichete returnate

Autor: Sport.ro
Marti 07 Octombrie 2014, 13:18

	Ultima strigare pentru meciul anului: "Mai sunt bilete!" FRF pune la vanzare in online ultimele 500 de tichete returnate

National Arena va fi arhiplin la Romania - Ungaria. Astazi au fost puse la vanzare ultimele tichete care pot fi achizitionate online.

Federatia a anuntat astazi ca va pune in vanzare ultimele 500 de bilete, disponibile pe biletefrf.ro.

"Biletele la meciul Romania – Ungaria, din 11 octombrie 2014, ora 19:00, care se va disputa pe Arena Nationala, s-au epuizat. In urma retururilor dupa vanzarea online, aproximativ 500 bilete au redevenit disponibile."

"Federatia Romana de Fotbal le multumeste suporterilor echipei nationale pentru atasamentul aratat inaintea unui meci foarte important, cum este cel cu Ungaria, din grupa de calificare la Campionatul European din 2016."

"In urma procesului de vanzare online, aproximativ 500 de bilete au fost returnate, astfel ca acestea au redevenit disponibile pe biletefrf.ro."

"Va asteptam sa va sustineti favoritii intr-un mod exemplar, printr-o atmosfera superba pe Arena Nationala.", este comunicatul de pe site-ul Federatiei.

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies