Superliga

REACTIE incredibila a patronului de la Astra: "Vor sa-mi inchida gura! Sa plateasca FRF salariile la club! Poate ne retragem!"

Ioan Niculae a reactionat vehement dupa suspendarea de sase luni primita de la FRF pentru acuzatiile aduse arbitrajului de la meciul pierdut cu 1-4 in fata lui CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 08:24
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 08:44

10.000 de lei si suspendare de sase luni sunt sanctiunile pe care le-a primit Niculae din partea FRF. Motivul este reprezentat de declaratiile pe care le-a facut impotriva arbitrului Istvan Kovacs, dupa meciul dintre Astra si CFR Cluj.

"VOR SA-MI INCHIDA GURA!"

"In viata mea nu am vazut un arbitraj atat de smecheresc! Daca ar fi un campionat mondial pentru smecherie, Kovacs ar fi in primii trei, poate chiar pe primul loc!", a spus atunci Niculae.

Eliminarea lui Ben Youssef a fost reclamata de clubul din Giurgiu. El a luat rosu pentru o tragere de tricou din pozitie de ultim aparator, insa reluarile au aratat ca nu era ultimul fundas care putea opri faza de atac a clujenior. La final, CFR a batut cu 4-1.

"Am fost socat cand am aflat! E aberant! Voi face recurs si, daca nu se intampla nimic, voi merge si mai departe. Nu se poate asa ceva! Pai, daca eu sunt suspendat, inseamna ca nici salariile nu se mai platesc, nu? Atunci sa le achite FRF-ul si gata!

Vor sa-mi inchida gura, mi-au spus ca daca mai vorbesc, o sa ne ia puncte. Daca ne depuncteaza, ne retragem din campionat, si sa joace ei, sa joace fotbal Chivorchian cu Burleanu", este declaratia de dupa suspendare a lui Ioan Niculae.

Modifică setările cookies