"Va mai trece ceva pana cand va juca iar fotbal". Mesajul sefilor CFR-ului pentru Omrani, dupa ce Becali a anuntat transferul francezului

Joi 05 Iulie 2018, 19:25

	"Va mai trece ceva pana cand va juca iar fotbal". Mesajul sefilor CFR-ului pentru Omrani, dupa ce Becali a anuntat transferul francezului

CFR Cluj ii transmite lui Omrani ca "va mai trece ceva timp pana cand va juca iar fotbal".

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

CFR Cluj il asteapta pe Billel Omrani (25 de ani) in cantonamentu, dupa ce francezul a fost invoit o perioada. Bogdan Mara spune ca daca Omrani nu se va intoarce, va trebui sa-si asume consecintele si va sta o perioada pe bara.

Bogdan Mara a spus ca CFR Cluj este dispusa sa lupte pentru a demonstra faptul ca semnatura de pe contractul lui Omrani ii apartine jucatorului si ca, in cazul in care va pierde procesul, va intenta un recurs.

"Orice verdict se va da, se va face recurs! Indiferent de partea care este implicata. Acest caz nu se va termina intr-o saptamana sau doua, pentru ca se va face recurs, se va ajunge si la TAS. Si nu stiu ce club va dori sa semneze jucatorul in tot acest timp si sa-si asume riscurile. Deci, va mai trece ceva timp pana cand Omrani va juca iar fotbal.

Si inca ceva, Omrani nu va mai juca decat la CFR sau in strainatate", a spus Mara la Digisport.

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT