"DOAR 100 de milioane?" Reactia INCREDIBILA a lui Ronaldo cand a auzit cat cere Real Madrid pentru transfer!

"DOAR 100 de milioane?" Reactia INCREDIBILA a lui Ronaldo cand a auzit cat cere Real Madrid pentru transfer!

Cristiano Ronaldo e aproape de Juventus Torino! 

Ronaldo a decis sa plece de la la Real Madrid dupa trei trofee Champions League cucerite la rand.

Juventus este destinatia surprinzatoare aleasa de portughez. Italienii sunt gata sa achite 100 de milioane de euro, iar Florentino Perez este fortat sa accepte mutarea.

Cristiano Ronaldo si-a pregatit de luni bune transferul si a vorbit recent atat despre suma cat si despre atmosfera de pe Juventus Arena.

"Daca valorez doar 100 de milioane inseamna ca nu sunt iubit", spunea recent Ronaldo despre posibilul sau transfer. Dupa ce a batut recordul de transferuri in 2009, cand a trecut de la United la Real pentru 94 de milioane de euro, Ronaldo spera sa-l bata acum si pe Neymar, transferat de PSG vara trecuta cu 222 de milioane de euro.

Ronaldo spunea in aprilie ca era fan Juventus din copilarie si a fost emotionant cand tot stadionul de la Torino l-a aplaudat pentru golul marcat din foarfeca.

"E una din cele mai frumoase seri din viata mea. E un moment de top sa fiu aplaudat de tot stadionul lui Juventus, aici sunt oameni care au vazut jucatori mari de-a lungul timpului.

Sunt foarte fericit pentru ca am fost fanul lui Juventus inca de mic. Ca sa te aplaude lumea de aici, asta ramane tot timpul in inima ta. Le multumesc tuturor italienilor de aici, le multumesc oamenilor care m-au aplaudat. Grazie", spunea Ronaldo in luna aprilie.

Potrivit presei din Italia, Ronaldo are pregatit deja tricoul cu numarul 7 si ar urma sa fie prezentat sambata, pe 7 iulie, la 7 seara pe Juventus Arena. VIDEO PROTVPLUS.RO

Phelipe a lansat alături de Shift videoclipul piesei "Minus/Plus"

Dragoste cu plusuri și minusuri


05:02
Prognoza meteo: Vremea se va răci în toată țara

03:37
Șef sub acoperire! - Ediția 2 Promo

00:30
Șef sub acoperire! - Ediția 2 Promo

00:30
Echipa Visuri la Cheie împlinește dorințe! Ce își dorește o mamă de 30 de ani cu patru copii

01:13
Echipa Visuri la cheie invitată la masă de o mamă singură cu patru copii

01:21
Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
BRAT