"Am semnat de placere, nu pentru bani!" Bijutierul lui Dica vrea sa mai joace macar o data in Europa. Ce spune Teixeira despre noul contract

Filipe Teixeira, care va implini 38 de ani in luna octombrie, este cel mai varstic jucator al lui Dica. El a semnat un nou contract, valabil pe 6 luni, cu optiune de prelungire daca echipa se califica in grupele UEL.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 17:42
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 21:28

Filipe Teixeira a inscris unicul gol al FCSB-ului in amicalul cu Brugge, incheiat 1-1. El spune ca a semnat cu FCSB pe 6 luni si ca de acum joaca doar de placere, nu pentru bani. El a acceptat o propunere mai mica din partea lui Gigi Becali.

"Mi-a facut propunere. Imi doresc sa continui aici. Am semnat pentru 6 luni aici si asta e... de placere. Am placere de a juca fotbal si asta e cel mai important. Da, daca intram in grupele Europa League, fac contract de un an", a declarat Teixeira, pentru Telekom Sport.

Teixeira isi pune colegii in garda inaintea meciurilor din UEL. FCSB se va duela cel mai probabil cu Rudar Veljenje.

"Nu o sa fie usor, sunt sigur. Si, daca e o echipa teoretic mai usoara, nu o sa fie usor deloc si avem exemple la Mondialul asta. Acum, orice echipa poate practica un fotbal de calitate, mai ales daca se apara bine", a mai spus Teixeira.


Modifică setările cookies