Liga 1

"Va fi antrenor aici, mai devreme sau mai tarziu!" Craiova NU renunta! Mirel Radoi, ademenit la Universitatea de Sorin Cartu! Ce spune de oferta pentru selectioner

Sorin Cartu spune ca in mandatul sau de presedinte al Universitatii Craiova, mai devreme sau mai tarziu, Mirel Radoi va antrena echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 23:36
Data actualizarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 23:41

Dupa ce in ultimele zile s-a vorbit tot mai intens despre posibila trecere a lui Mirel Radoi de pe banca echipei nationale la Universitatea Craiova, Sorin Cartu, presedintele clubului din Banie, a comentat si el subiectul.

Cartu spune ca nu i s-a facut nicio oferta oficiala lui Radoi in acest moment, deoarece este sub contract cu Federatia Romana de Fotbal:

"Radoi este antrenorul nationalei si nu stiu daca e bine sa vorbim noi despre Radoi sau de un alt antrenor la momentul asta. Radoi are de disputat cele trei partide cu nationala, cum sa vorbim despre un antrenor care apartine altei asociatii sau Federatiei?

Noi nu ne putem permite sa-l ofertam pe Radoi la momentul acesta, daca s-ar fi fost posibil acest lucru, am fi facut oferta clara sa vina Radoi. Este un fost fotbalist care si-a facut datoria, un antrenor tanar care arata perspectiva majora si mie imi place de Radoi", a spus Sorin Cartu, pentru Telekom Sport.

Sorin Cartu: "Mai devreme sau mai tarziu, Radoi va antrena Craiova!"

 

Presedintele Universitatii spune ca are o relatie foarte apropiata cu Radoi si e convins ca in cele din urma va ajunge sa o antreneze pe Craiova. Cartu crede ca lui Radoi i s-ar potrivi mult mai bine un post de antrenor decat cel de selectioner:

"Eu l-am promovat la Extensiv, am o relatie apropiata de el. Cat sunt eu aici ca presedinte, va fi antrenor al echipei acesteia, mai devreme sau mai tarziu, vedem timpul le va rezolva. Nu sunt eu cel care decide venirea lui Radoi la Craiova 100%, e interesul daca si-l manifesta patronatul, consiliul de administratie. 

Consider ca e mult mai adecvat si mai aplecat spre meseria asta de antrenor decat de selectioner. E prea tanar pentru pozitia respectiva si un selectioner care trebuie sa apara la o echipa e dupa un numar de ani, 50 de ani, sute de meciuri antrenate, multa experienta, sa o pui in slujba nationalei", a mai spus Sorin Cartu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies