"Tricolorii" au primit rezultatele testelor pentru Covid-19! Care este starea jucatorilor lui Mirel Radoi

"Tricolorii" au primit rezultatele testelor pentru Covid-19! Care este starea jucatorilor lui Mirel Radoi

Romania infrunta Belarus, intr-un meci amical programat miercuri, de la ora 19:00, care va fi transmis IN DIRECT pe PRO X si WWW.SPORT.RO. 

Jucatorii lui Mirel Radoi au fost testati pentru Covid-19 inaintea acestei partide, iar astazi au primit rezultatele. Din fericire, niciunul dintre fotbalisti nu este infectat cu noul coronavirus. 

"Acum au sosit rezultatele la testarea COVID realizata luni seara, la Mogosoaia, de echipa institutiei medicale acreditata de UEFA. Este vorba de testarea necesara disputarii partidei de maine, cu Belarus, potrivit procedurii impuse de forul continental.

Au efectuat testul 22 de jucatori si toti membrii staff-ului, iar rezultatele tuturor testelor sunt NEGATIVE. Rezultatul testarii efectuate in aceasta dimineata de Alexandru Albu, ultimul tricolor sosit la Mogosoaia pentru ca a jucat luni la club, va veni cel mai probabil miercuri dimineata", au notat oficialii FRF pe site-ul oficial.

Partida amicala dintre Romania si Belarus este programata miercuri, de la ora 19:00, si va fi transmisa IN DIRECT pe PRO X si WWW.SPORT.RO.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aventura programărilor pentru vaccinarea anti-Covid. Locurile disponibile se ocupă în câteva ore
BRAT

Modifică setările cookies