Dennis Man dennis man fcsb FCSB noul Dennis Man Vali Miculescu Superliga

Urmatorul pusti minune din fotbalul romanesc? Fiul unui fost golgheter impresioneaza la 17 ani: "Va fi mai tare ca Man!"

Are sanse sa participe in Turul de Elita cu nationala Under 19 a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 19:11
Data actualizarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 19:18

UTA Arad propune un nou tanar pentru viitorul Romaniei. David Miculescu, 17 ani, fiul fostului golgheter al celor de la UTA, Vali Miculescu, a impresionat in ultimele partide. In weekend, la meciul cu Farul, Miculescu a dat o pasa perfecta la golul dat de UTA.

Antrenorul celor de la UTA, Ionut Popa, l-a comparat pe Miculescu cu starul celor de la FCSB, Dennis Man. Acesta a fost cumparat de FCSB tot de la UTA, in 2016.

"Ma bucur enorm pentru acest jucator, Miculescu, care la 17 ani a dovedit clasa si maturitate. Acest jucator, care va fi cel putin ca Dennis Man, a evoluat extraordinar timp de 70 de minute. A facut niste lucruri deosebite, a dat si pasa de gol, plus ca are si alura de mare fotbalist la 190 de cm. A castigat toate mingile, ce mai, m-a impresionat acest copil! Îmi pare rau ca nu l-am bagat mai demult. Joaca de doar 5-6 etape, dar si-a castigat deja locul în echipa” a spus Ionut Popa conform Sport Arad.

Modifică setările cookies