OFICIAL ”Urmașul” lui Adrian Mutu la Inter Milano, dat afară de Nicolae Dică de la echipă!

vlad mitrea Adrian Mutu CS Mioveni Inter Milano Nicolae Dica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 10:24
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 10:24

Contractul dintre mijlocașul Vlad Mitrea și CS Mioveni a fost reziliat după ce fotbalistul a bifat doar 26 de minute în acest sezon, și acelea în prima etapă.

Vlad Mitrea, mijlocaș de la CS Mioveni în vârstă de 22 de ani considerat ”urmașul” lui Adrian Mutu în momentul plecării sale de la Dinamo la Inter Milano, și-a reziliat contractul cu gruparea antrenată de Nicolae Dică, codașa din Superligă.

”MITREA VLAD NICOLAE vs. CS MIOVENI – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 15.02.2023. Definitivă”, a comunicat Liga Profesionistă de Fotbal.

Vlad Mitrea, de la Inter Milano și Lokeren la Sepsi, Petrolul și Mioveni

Mitrea, fost internațional de juniori, a fost legitimat doi ani și jumătate la Inter Milano ca junior, s-a transferat apoi în Belgia, la Lokeren, de unde a revenit în România.

Nu a convins însă nici la Sepsi Sfântu Gheorghe, nici la Petrolul Ploiești și nici la CS Mioveni, acolo unde a bifat doar 26 de minute în actualul sezon, în chiar prima etapă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!