universitatea craiova - rapid Adrian Mutu Alex Ionita II Liga 1

Universitatea Craiova - Rapid | Adrian Mutu, încântat de forma arătată de decarul echipei: "Când muncești, vin și roadele"

Rapid a reușit a doua victorie consecutivă în Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 00:19
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 07:49

După succesul cu FCSB, de pe teren propriu, scor 2-0, echipa antrenată de Adrian Mutu a reușit să bifeze un nou succes răsunător, în deplasare, cu Universitatea Craiova, scor 1-0. 

La finalul partidei, antrenorul giuleștenilor a lăudat prestația lui Alex Ioniță II, cel care a marcat singurul gol al partidei. 

"În astfel de meciuri echilibrate, între echipe puternice, ai nevoie de jucători care pot face diferența. Alex Ioniță ne-a ajutat azi, e într-o formă extraordinară, a marcat cu piciorul lui mai slab, dreptul, și sper să crească de la meci la meci.

Traversează o perioadă foarte bună, îl văd bine și la antrenamente. E un băiat serios, se gândește numai la fotbal. Mă bucur că fotbalul îl răsplătește. Când muncești, vin și roadele", a declarat Adrian Mutu, potrivit DigiSport. 

Ce a declarat Adrian Mutu după victoria de la Craiova: "Suntem o fortăreață în apărare"

"A fost un meci dificil. Băieții au avut o atitudine extraordinară, un spirit de muncă incredibil, ceea ce mă mulțumește. Este victoria lor, și-au dorit-o și au obținut-o. Fotbalul ne-a răsplătit. 

Ne bucurăm că am trecut cu bine peste două derby-uri, campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Obiectivul nostru este playoff-ul, iar pentru a ajunge acolo trebuie să avem continuitate în rezultate.

Nu jucăm niciodată la egal. Ca antrenor, mă gândesc cum pot să profit de anumite slăbiciuni ale adversarului. Rapidul e o fortăreață pe faza defensivă, așa trebuie să fie o echipă de fotbal, să-și propună să nu primească gol. Dar în atac am avut multe momente în care am jucat fotbal. Am avut ocazii și am înscris", a mai declarat Mutu.

Modifică setările cookies