Superliga

GALERIE FOTO Universitatea Craiova - Rapid. Giuleștenii, la Craiova cu toți "greii" din conducere. Câți spectatori au asistat la meci 

Meci extrem de spectaculos la Craiova, duminică, în etapa a treia a Superligii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 20:39
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 21:00

Universitatea Craiova - Rapid, meci din etapa a treia a Superligii, a fost unul spectaculos și pe teren, și în tribune. 

Atmosferă la Universitatea Craiova - Rapid

Pe stadionul "Ion Oblemenco" au asistat duminică seara în jur de 15.000 de spectatori, circa 14.000 de susținători ai oltenilor și aproximativ 1.000 de suporteri ai formației lui Adrian Mutu. 

La "oficială" au stat din grupul Rapidului președintele Daniel Niculae, care a fost însoțit de cei doi investitori, Dan Șucu și Victor Angelescu. 

De când a preluat acțiuni ale Rapidului, Dan Șucu, unul dintre cei mai bogați oameni din România, și-a exprimat intenția de a merge la cât mai multe meciuri ale formației lui Adrian Mutu. 

Omul de afaceri Dan Şucu a preluat în mai 50% din acţiunile clubului de fotbal FC Rapid, celelalte 50 de procente rămânând în posesia lui Victor Angelescu. FC Rapid va beneficia într-un an şi jumătate de două baze sportive în nordul Capitalei, Constructorul şi Coresi, amenajarea lor urmând să se ridice în total la aproximativ 8 milioane de euro.

"Noua bază a Rapidului are 3,6 hectare, e fosta bază Constructorul. Deocamdată nu avem un nume, pentru că nu am hotărât care e sponsorul care ne va ajuta. Terenul principal va fi hibrid, la fel ca cel de pe stadion şi îl va folosi echipa mare, vor fi vestiare, sală de forţă, de relaxare, un mic hotel... ceva ce nu prea găsim peste tot în Bucureşti acum. Această bază va fi operată de clubul Rapid. Ea a costat 3 milioane şi un pic de euro, şi investiţia de acolo va fi de 5 spre 6 milioane, termenul de finalizare - aproximativ 18 luni. 

A doua bază este Baza Sportivă Mobexpert, fostă Coresi, iar ea este pentru sportul de masă. Aproximativ 1.000 de copii între 5 şi 17 ani vor face fotbal aici. Această a doua bază va fi operată de Şcoala de Fotbal Rapid, o organizaţie non-profit. Baza pentru sportul de masă a costat 2 milioane de euro, iar amenajarea ei va costa încă 2 milioane, totul va fi gata în 18 luni. Investiţiile în aceste două baze sunt pur private ale mele", a precizat Dan Şucu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!