Liga 1

Universitatea Craiova - FCSB: cine arbitrează meciul care poate decide în mare masură soarta campionatului

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a opta din playoff-ul Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 21:33
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 22:27

Despărțite de doar patru puncte, fiecare dintre echipe are nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlu de campioană.

Pentru confruntarea din Bănie a fost delegat Istvan Kovacs, considerat cel mai bun arbitru din România la momentul actual.

Centralul din Carei s-a aflat la centru la turul semifinalei dintre Manchester City și Real Madrid, meci după care a fost lăudat în presa internațională pentru prestația sa.

Arbitrul va fi ajutat de către asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Adrian Cojocaru.

Gigi Becali, cuvinte de laudă pentru Istvan Kovacs

Patronul de la FCSB a vorbit la superlativ de Istvan Kovacs, cel pe care l-a acuzat de părtinire de-a lungul timpului, partida pe care a condus-o între Manchester City și Real Madrid având un rol important. 

"Ce să îl sperii eu pe Istvan Kovacs? El este un arbitru prea mare, în primul rând, în al doilea am spus că și-a spălat toate păcatele și nu voi mai vorbi vreodată urât despre el, a convins cu acel meci. Nu cred că Kovacs, ajuns atât de mare, mai face prostii în campionatul românesc. Deși este așa, Vali a vorbit cu președintele lor, am cerut să aducem un arbitru străin", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA

Modifică setările cookies