Liga Campionilor

GALERIE FOTO Îl regretă pe Istvan Kovacs! Orsato a nemulțumit pe toată lumea în Real - Manchester City: "Arbitraj slab, ciudat!"

Real Madrid - Manchester City a avut mai multe momente tensionate încă din prima repriză.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 23:30
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 23:29

În minutul nouă, arbitrul italian Daniele Orsato a arătat primele cartonașe galbene, după o dispută între Luka Modric și Aymeric Laporte. Ambii au fost sancționați, însă spaniolii susțin că jucătorul lui Manchester City putea fi eliminat, având în vedere că și-a lovit cu palma adversarul.

Orsato a nemulțumit pe toată lumea în Real - Manchester City

"Roșu clar pentru Laporte!", a scris Guti, fostul mijlocaș al lui Real Madrid, pe Twitter.

"Orsato a început prost meciul, l-a iertat pe Casemiro de un cartonaș foarte clar. Apoi, este acel conflict între Laporte și Modric, unde s-au arătat două galbene. Spaniolul l-a lovit în față pe croat și putea să vadă cartonașul roșu", a fost opinia lui Pavel Fernandez, expertul Marca pe teme de arbitraj.

  • "Arbitraj slab al lui Orsato", a titrat Marca.

Modul în care a arbitrat Daniele Orsato i-a nemulțumit și pe britanici, în special din cauza faptului că mijlocașul brazilian al lui Real Madrid, Casemiro, nu a fost avertizat cu cartonaș galben la două faulturi dure.

"Încă o intervenție cumplită a lui Casemiro! L-a pus la pământ pe De Bruyne pentru a opri un nou atac al lui City. Arbitrul trebuie să scoată cartonașele...", a scris Daily Mail.

"Nu înțeleg cum Casemiro nu a primit un cartonaș galben acolo. Era clar că Foden scapă până când Casemiro s-a prins de el și l-a tras. Totuși, arbitrul lasă jocul să meargă", a fost un alt comentariu al publicației britanice.

"Casemiro îl pune pe Foden la pământ, dar se pare că scapă din nou de galben. Ciudat arbitraj, dar măcar e consecvent", a fost reacția The Sun.

Comentariile presei internaționale referitoare la arbitraj par a fi total diferite față de ceea ce s-a întâmplat în tur, când Istvan Kovacs a fost la centru și a fost lăudat pentru cele mai multe dintre deciziile luate.

Modifică setările cookies