Liga 1

Unde se va juca FCSB - CFR Cluj? Gigi Becali, reacție dură: "Nu sunt speranțe prea mari. Mizerie, balamuc!"

FCSB a depus o cerere oficială pentru a juca partida cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, pe Stadionul Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 16:31
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 16:40

Totuși, Gigi Becali spune că șansele ca FCSB să joace în Ghencea sunt mici, având în vedere reacția lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării, care a lăsat de înțeles că acest lucru nu ar fi posibil în contextul actual.

Gigi Becali: "Nu sunt speranțe prea mari ca FCSB - CFR să se joace în Ghencea"

Cum nici Arena Națională nu va fi disponibilă la ora meciului cu CFR Cluj, FCSB ar putea juca la Buzău, conform unui anunț făcut recent de Mihai Stoica. În schimb, Gigi Becali speră ca meciul cu campioana României să nu mai aibă vreo miză, astfel că problema stadionului nu ar mai fi atât de importantă.

Finanțatorul de la FCSB și-a exprimat din nou nemulțumirea din cauza faptului că echipa sa nu este primită nici în Ghencea, nici pe Arcul de Triumf.

"Nu știu unde se va juca. Poate nu se joacă, dacă vrea Domnul. Poate îi bate Craiova și Farul (n.r - pe CFR Cluj), noi câștigăm toate meciurile, iar la ultimul meci venim la plimbare. Se va juca, dar nu mă mai interesează, n-ar mai avea miză. Voi nu vedeți câta nebunia în țara asta? Atâta mizerie, balamuc. Cum adică stadion și joacă doar echipa de rugby? Stadion de 100 de milioane și joacă doar CSA-ul, care este echipă amatoare.

Eu v-am zis că vedem după meciul de la Craiova, dacă e nevoie. Nu sunt speranțe prea mari pentru că ăla e stadionul poporului. Poporul este al lui Dîncu. E stadionul poporului și stadionul cu tot cu popor este al lui Dîncu. El i-a născut. Și poporul l-a născut el, și stadionul tot el.

El, mare filosof, sociolog, zice 'echipa poporului'. Unde ai văzut, mă, undeva unde să fie echipa poporului? Dacă stadionul e al poporului, Dîncule, tu, filosofule, sociologule. Fă un referendum să vezi că poporul vrea ca FCSB să joace acolo", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Mihai Stoica: "Vom juca la Buzău cu CFR Cluj"

MM Stoica a dezvăluit că echipa pregătită de Toni Petrea va disputa, cel mai probabil, meciul cu CFR, programat pe 21 mai, pe stadionul din Buzău.

„Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu - CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă. Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul. Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

Modifică setările cookies