Un nou proiect marca DDB. Cum încearcă suporterii să o ajute pe Dinamo

DDB Superliga DDB, veste împortantă înainte de meciul cu Academica Clinceni! Ce titular a convins să rămână
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 08:09
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 08:24

DDB este principala sursă de venit a clubului Dinamo.

Proiectul socios reușește să țină echipa, de ceva timp, pe linia de plutire. După eșecul investitorilor spanioli, DDB a preluat conducerea financiară a clubului și a încercat să redreseze situația.

Mai nou, aceștia au lansat un marketp place prin care comisioaneke obținute din achiziția unor produse uzuale vor ajunge la Dinamo. Astfel, membrii DDB încearcă să susțină financiar și mai mult echipa.

Un nou proiect marca DDB. Cum încearcă suporterii să o ajute pe Dinamo

Dorim să fii printre primii care află această veste bună, alături de suporterii care au susținut Dinamo la greu. ProgramDDB urmează să treacă la un alt nivel, în dorința de a găsi resursele necesare pentru un club al suporterilor. Duminică acesta, 21 noiembrie, la ora 16:00, te invităm să urmărești live lansarea proiectului DinamoWin, pe pagina oficială FC DINAMO BUCUREȘTI. Link-ul transmisiei va fi distribuit pe toate paginile și canalele noastre de comunicare. 

DinamoWin este primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal. O cale eficientă prin care toți suporterii dinamoviști vor putea susține clubul, de fiecare dată când fac cumpărături. Vorbim despre aceleași produse pe care le cumpărăm zi de zi și despre aceleași prețuri, DOAR CĂ prin DinamoWin, 50% din comisionul încasat de marketplace VA MERGE CĂTRE DINAMO. Electrocasnice, componente IT, electronice, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă și grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării, articole pentru copii și multe alte produse. 

Toate cumpărăturile noastre, din orice colț al țării, vor contribui substanțial la bugetul lui Dinamo. Duminică vei afla cum funcționează această platformă și cum vă puteți înscrie. Pune-ți alarma să sune și nu lipsi de la lansare! Până atunci, hai să ajutăm clubul cu câteva bilete virtuale”, au anunțat cei din DDB.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!