Cea mai tare poantă povestită de Roger Federer. Când și de ce l-a luat prin surprindere Mirka Vavrinec

Roger Federer Mirka Vavrinec Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 21:40
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 21:56

Roger Federer se află pe locul 16 ATP.

Roger Federer a jucat doar 13 partide în acest sezon (nouă victorii și patru eșecuri), dar continuă să spere, la 40 de ani, că va reveni la cel mai înalt nivel după cele două operații suferite la genunchi.

Presa din Elveția susține că Federer nu va juca la Australian Open, însă speră să fie apt sută la sută pentru ediția de anul viitor de la Wimbledon. Și soția sa, Mirka Vavrinec, îl încurajează să nu se retragă.

Federer și un momentul în care Mirka Vavrinec a uitat că are meci

Puțină lume știe că Mirka Vavrinec, soția fostului lider mondial, a jucat tenis până la vârsta de 24 de ani. Forțată să se retragă din circuit din cauza unui lanț interminabil de accidentări, Mirka Vavrinec a atins locul 74, cel mai înalt ocupat în clasament.  

A fost mereu alături de Mister Perfect, l-a urmat la turnee, l-a convins să joace cât mai mult, dar a comis și o gafă nostimă în trecut. Roger Federer a povestit recent ce i s-a întâmplat.

"Odată, Mirka m-a sunat în timpul unui meci. Uitase complet că la acea oră eu eram pe teren. Asta e exact ce-mi place la ea: când e cu mine la un turneu, e implicată sută la sută, dar când rămâne acasă e doar ea cu gândurile ei", a povestit Swiss Maestro, potrivit Tennis World USA.

  • Roger Federer a cucerit în carieră 20 de titluri de Grand Slam.
  • 130 milioane de dolari e suma câștigată de elvețian din tenis
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!