"Nu e un tip matur si echilibrat! Trebuie sa aiba grija la asta!" Ce sfaturi a primit Florinel Coman de la un membru al Generatiei de Aur 

"Nu e un tip matur si echilibrat! Trebuie sa aiba grija la asta!" Ce sfaturi a primit Florinel Coman de la un membru al Generatiei de Aur 

Florinel Coman e in centrul unui scandal, dupa ce a fost prins conducand fara permis valabil pe teritoriul Romaniei.

Starul celor de la FCSB a fost prins cu 165 de kilometri pe autostrada si le-a prezentat politistilor un permis de conducere obtinut in Ucraina, starnind suspiciuni legate de veridicitatea documentului.

Ioan Ovidiu Sabau crede ca fotbalistul trebuie ajutat si sfatuit pentru a intelege greseala facuta.

"A gresit, trebuie ajutat, trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie mai responsabil si el la astfel de lucruri. Nu-l vad un tip atat de matur, atat de echilibrat, la varsta lui. Atunci e foarte usor sa fie influentat. Probabil ca nu are nici sfatuitori foarte intelepti, foarte buni", a spus Ioan Ovidiu Sabau la Looksport.

Fostul international e de parere ca Florinel Coman trebuie sa aiba grija si la oamenii din jurul lui, inclusiv la partenerul de viata, care ii poate influenta cariera intr-un mod negativ.

"Partenerul de viata, prietena pe care o ai, trebuie sa te inteleaga. Sa-si doreasca ca tu sa faci performanta, sa te ajute. Este o treaba foarte serioasa. Daca nu ai un partener cu care sa discuti, sa inteleaga ce inseamna pentru tine meseria asta, ca trebuie sa faci sacrificii… Nu poti sa amesteci lucrurile", a mai spus Sabau.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

40 de ani de la primul zbor al unui român în spaţiu. Interviu cu Dumitru Prunariu
BRAT
Modifică setările cookies