Liga 1

Un fotbalist format de Hagi, aproape să joace în Champions League! Mijlocașul a fost prezentat la noua echipă

Boban Nikolov a ajuns la Academia Hagi la 16 ani, iar acum a jucat are șansa de a juca în cea mai importantă competiție europeană. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 19:04
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 19:33

Pe Sheriff Tiraspol o despart 90 de minute pentru a juca în cea mai importantă competiție europeană. În prima manșă a playoff-ului Champions League, moldovenii s-au impus cu un categoric 3-0 în fața lui Dinamo Zagreb și se vor deplasa în Croația, pe 25 august, pentru a-și apăra victoria din tur. 

Cu șanse imense de a juca în Champions League, Sheriff Tiraspol vrea să se întărească pentru sezonul european, așă că l-a achiziționat, din postura de jucător liber de contract, pe Boban Nikolov (27 ani). 

  • Un fotbalist format de Hagi, aproape să joace în Champions League! Mijlocașul a fost prezentat la noua echipă

Mijlocașul central din Macedonia de Nord s-a alăturat Academiei Hagi în 2010, când avea 16 ani, urmând ca doi ani mai târziu să debuteze pentru Viitorul Constanța. În cele trei sezoane pentrecute la clubul dobrogean a strâns 40 de meciuri, marcând două goluri și oferind trei pase decisive. 

De asemenea, contribuția lui Hagi la dezvoltarea sa este apreciată și de noua echipă a lui Nikolov. 

„La vârsta de 16 ani, a intrat în faimoasa Academie a lui Gheorghe Hagi de la Constanța, unde a petrecut doi ani. Ulterior, a devenit jucător la prima echipă, Viitorul.

S-a întors în țara natală, a jucat la Vardar, iar apoi s-a transferat în Ungaria, la Fehervar. În iarnă, a devenit jucătorul clubului italian Lecce”, este comunicatul oficial al lui Sheriff Tiraspol.

Boban Nikolov a evoluat în toate cele trei meciuri ale Macedoniei de Nord la Euro 2020, dintre care două disputate de Arena Națională, cu Austria, 1-3, și Ucraina, 1-2. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies