Stranieri

Jurnaliștii germani, impresionați de Dragoș Nedelcu! Ce scriu despre jucătorul crescut de Hagi

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 17:03
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 19:34

Dragoș Nedelcu (24 ani) a plecat în această vară de la FCSB. Jucătorul a fost împrumutat de Fortuna Dusseldorf până la finalul sezonului, cu opțiunea de a-l transfera definitiv în vara lui 2022 în schimbul a 1 milion de euro. 

Nedelcu pare că s-a adaptat la noul său club. A bifat deja trei meciuri în Bundesliga 2, reușind să ofere și o pasă decisivă, iar evoluțiile sale sunt apreciate de jurnaliștii nemți. 

  • Jurnaliștii germani, impresionați de Dragoș Nedelcu! Ce scriu despre jucătorul crescut de Hagi

Tânărul cu mare potențial s-a adaptat într-un timp foarte scurt. După doar trei jocuri, alături de Christoph Klarer (21 ani), Nedelcu formează o barieră defensivă.

Nu va fi ușor pentru Andre Hoffmann (28 ani), absent cinci luni din cauza unei accidentări, să-și recapete poziția obișnuită”, titrează publicația Bild

Mijlocașul defensiv este lăudat pentru modul rapid în care a început să comunice în limba germană.

„Mă numesc Dragoș. Am 24 de ani, vin din România și locuiesc în Dusseldorf. Îmi place Formula 1 și antrenamentul începe la ora 11!”, au fost primele cuvinte în limba germană adresate de Dragoș Nedelcu jurnaliștilor. 

De asemenea, noul jucător al Fortunei Dusseldorf a vorbit și despre diferențele din Bundesliga 2 și Liga 1.

„Intensitatea aici este puțin mai mare. Și contactul fizic este mai intens. Trebuie să lupt la fiecare joc. Este puțin mai blând fotbalul în România”, a precizat jucătorul crescut la Academia lui Hagi. 

Dragoș Nedelcu a debutat în Liga 1 pentru Viitorul Constanța, în 2014. Trei ani mai târziu avea să fie vândut la FCSB pentru 2 milioane de euro, iar în cele 79 de meciuri bifate pentru echipa patronată de Gigi Becali, mijlocașul defensiv a marcat două goluri și a oferit două pase decisive. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies