Sepsi OSK CSKA Sofia Florentin Petre Superliga Liviu Ciobotariu

Un fost jucător român de la CSKA Sofia, surprins de calificarea lui Sepsi OSK: „Nu mă așteptam”

Sepsi OSK a învins-o pe CSKA Sofia cu 6-0 la general în al doilea tur preliminar pentru calificarea în grupele UEFA Europa Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 August 2023, 16:43
Data actualizarii: Vineri 04 August 2023, 16:42

Covăsnenii și-au dovedit clasa atât în deplasare, la Sofia, cât și acasă, la Sfântu Gheorghe. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu nu a avut pic de emoție în fața lui CSKA și a reușit să câștige într-o manieră fascinantă „dubla” cu bulgarii din al doilea tur preliminar.

Un fost jucător român de la CSKA Sofia, surprins de calificarea lui Sepsi OSK: „Nu mă așteptam”

Florentin Petre, fost jucător la CSKA Sofia în timpul carierei sale fotbalistice, a vorbit despre „dubla” lui Sepsi cu echipa din primul eșalon al Bulgariei și a remarcat faptul că nu s-a așteptat ca trupa lui Ciobotariu să o lovească atât de tare pe CSKA.

„Sincer să fiu, nu-mi făceam probleme că Ciobi nu ar face treabă la Sepsi, îl știu de atâta timp. Va avea rezultate și va ajunge mult mai sus decât până acum. Are o atitudine bună din acest punct de vedere și, oriunde va merge, va face treabă. 

Nu mă așteptam să câștige de așa manieră cu CSKA Sofia. Totuși, în ultimii ani, clubul este unul dintre cele mai bine organizate din țară. Aici sunt sunt oameni serioși, care se gândesc la bani, la performanță. Banii, la rândul lor, vin la zi. 

Eu n-am auzit vreun jucător să se plângă de condițiile de acolo. Nici cât a fost la Sepsi, dar nici după ce a plecat, iar ăsta e un lucru mare. E de apreciat”, a spus Florentin Petre, potrivit ProSport.

Sepsi OSK - CSKA Sofia 4-0 (6-0 la general)

În retur, Cosmin Matei a dat startul recitalului în minutul 19 cu un gol marcat dintr-o lovitură de pedeapsă. În minutul 70, Sepsi parcă a pornit motoroașele și a reușit să înscrie rei goluri în 25 de minute.

Mai întâi, Adnan Aganovic a dus scorul la 2-0 în minutul 70, Roland Varga a majorat diferența în minutul 90, iar Isnik Alimi a închis tabela de marcaj la 4-0 în minutul 90+5 al partidei de pe stadionul „Sepsi” din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!