Gigi Becali Andrei Miron FCSB Superliga Gigi Becali

Un fost jucător de la FCSB îl taxează pe Gigi Becali! Ce îi reproșează patronului vicecampioanei

Gigi Becali, taxat de un fost jucător de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 19:11
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 19:20

Andrei Miron (28 ani) a semnat cu Hapoel Haifa, după ce s-a despărțit în această vară de FCSB, alături de care a încheiat pe locul doi în Liga 1.

Fundașul central a fost deranjat că a fost lăsat să plece de la FCSB după ce i se promisese prelungirea contractului și îi atrage atenția de la distanța lui Gigi Becali că până la meciul cu FC Voluntari (care a trimis practic titlul pe masa celor de la Cluj) FCSB avea cea mai bună apărare.

Miron: „Până la meciul cu Voluntari aveam cea mai bună echipă!”

„Am intrat în primul 11 când ne aflam la 8 puncte în spatele lui CFR. Nu mai credea multă lume în campionat, doar noi jucătorii. Și am ajuns să jucăm cu Voluntari un meci care ne putea duce spre cel cu titlul pe masă, dar am primit gol dintr-un ofsaid.

Este păcat, dar cred că am făcut un sezon bun.

Până la meciul cu Voluntari era totul ok, era cea mai bună apărare din play-off, aveam echipă foarte bună, ne gândeam că vom juca cu titlul pe masă, dar a venit acest meci. Am fost puțin supărat pentru că nu mă așteptam să vină așa, dintr-o dată, această plecare”, a spus Adrei Miron la plecarea din țară.

Andrei Miron a jucat în 23 de meciuri pentru cei de la FCSB în acest sezon, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. Acesta a jucat timp de doi ani la echipa lui Gigi Becali. În februarie 2020, Miron a fost transferat gratis de la FC Botoșani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!