Un fost jucator de la FCSB a semnat cu Academica Clinceni. A trecut si pe la adversara CFR-ului din Europa League  

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2019, 20:03

	Un fost jucator de la FCSB a semnat cu Academica Clinceni. A trecut si pe la adversara CFR-ului din Europa League  

Academica Clinceni si-a prezentat oficial ultima achizitie pe George Cristian Merloi.

George Cristian Merloi, 19 ani, este ultima achizitie a celor de la Academica Clinceni. Jucatorul roman a crescut la Academia de Fotbal a celor de la FCSB de la varsta de 7 ani, iar junioratul si l-a facut la echipa a doua a adversarei CFR-ului din Europa League, Stade Rennes.

Pe site-ul oficial al celor de la Clinceni a fost publicat un comunicat oficial prin care tanarul mijlocas era prezentat.

"Academica Clinceni s-a inteles cu jucatorul George Cristian Merloi. Un mijlocas de banda, in varsta de 19 ani, care a inceput fotbalul la 7 ani, la FCSB, si a terminat junioratul la Stade Rennais FC, in Franta. A fost component al reprezentativei de juniori U19 a Romaniei, pentru care a si marcat o data. Contractul dintre Academica Clinceni si George Merloi este valabil pentru un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru inca unul.", spune comunicatul oficial. 

George Merloi abia asteapta sa intre pe teren in tricoul celor de la Clinceni

 

"Sunt bucuros ca am semnat si abia astept sa joc. Eu ma pregatesc cat mai bine si prin evolutiile mele vreau sa-mi ajut echipa sa-si indeplineasca obiectivele. Sper sa reusesc sa imi servesc colegii cu cat mai multe pase de gol si sa reusesc sa si marchez", a declarat Merloi. 

Controale în zone cu terase din București. Ce părere au clienții: „Cu măști pe față nu se întâmplă nimic”
BRAT