Alex Bourceanu, dat de gol de Mihai Pintilii! Ce planuri are fostul jucător de la FCSB

Alex Bourceanu, fostul căpitan al FCSB, se pregătește să revină pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 19:15
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 19:40

Mihai Pintilii și Alex Bourceanu au oferit un interviu pentru site-ul vicecampioanei FCSB, în care au vorbit despre cum erau pregătite meciurile cu Dinamo în perioada petrecută împreună la echipă.

Pintilii l-a dat de gol pe fostul său coleg de la FCSB, dezvăluind că acesta se pregătește intens în această perioadă pentru a deveni antrenor.

  • Alex Bourceanu, dat de gol de Mihai Pintilii! Ce planuri are fostul jucător de la FCSB

„Nici cu nevasta în teren sau acasă nu m-am înțeles cum m-am înțeles cu el. Se termină meciul și urma săptămâna premergătoare meciului cu Dinamo, deja era gata, intrai în transă, nu mai țineai cont de nimic. Uitai de familie, de tot.

Știu că studiază (Alexandru Bourceanu), că e foarte pasionat de a deveni antrenor și eu îi doresc din tot sufletul să ajungă unde își dorește.

Dacă am fi amândoi (antrenori) 100% va fi poliție, disciplină, de toate. Și atunci va fi totul perfect”, a spus Pintilii.

Bourceanu: „Cu Dinamo ne implicam mai mult!”

„E un meci în care ne implicam la mai mult decât putem, atât la antrenament, cât ți în momentul în care vine meciul”, a spus Bourceanu. 

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies