VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a spus că e "cel mai mare jucător al României", acum a venit și comparația lui Bourceanu

Alex Bourceanu este de părere că urmașul său la FCSB, Adrian Șut, are calități diferite față de ceea ce arăta el în perioada petrecută la FCSB.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 17:46
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:59

Bourceanu are șapte trofee în palmares, toate cucerite alături de FCSB, acesta a câștigat trei titluri în Liga 1, o Cupă a României, două Ligi ale României și o Supercupă.

„E un jucător tânăr, care are potențial. Cred că am fost un jucător diferit. El e un jucător mai bun în dueluri, eu făceam pressing mai bine. El șutează mai bine, eu pasam mai bine în diagonală. Suntem diferiți.

  • Ce spune Bourceanu despre uramașul său la FCSB: „Este mai bun în dueluri!”

Experiența mea la FCSB nu mai e relevantă pentru nimeni, e doar o amintire. Încerc să nu mai trăiesc din asta.

Nu am fost un jucător atât de valoros încât jucătorii noi să fie comparați mine”, a spus Alex Bourceanu la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Adrian Șut, indisponibil din cauza unei accidentări

Șut revenise de curând la antrenamente, însă a resimțit dureri la operația chirurgicală suferită la piciorul drept și a reintrat în perioada de recuperare.

„Nu pot să spun că e accidentat, dar resimte o anumită problemă. Avem Șut, Tănase - 2 luni și Florinel Coman - 3 luni. Sunt 5 jucători care erau constant prezenți în angrenajul primei echipe. Acum, au dispărut”, spunea Edi Iordănescu în urmă cu două săptămâni.

Adrian Șut, favoritul al lui Becali! „Cel mai mare jucător al României”

Patronul roș-albaștrilor susține că are un mijlocaș central cu calități excepționale.

Adrian Șut (22 de ani), fotbalistul care poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și ca stoper, e perceput de Becali drept un înlocuitor excelent pentru jucătorul pe care-l lăuda mereu latifundiarul, Mihai Pintilii.

„Cel mai mare jucător al României care a fost vreodată va fi Șut. E cinci clase peste Pintili, vede jocul, pasează în fracțiune de secundă.

E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul”, a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X, luna trecută.

VIDEO | Declarațiile lui Becali despre Șut

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies