FCSB csa steaua Dorin Goian Gigi Becali Steaua Superliga

Un fost campion al Romaniei vrea sa o antreneze pe FCSB si viseaza la unirea cu CSA Steaua! "Ar fi varianta grozava pentru toata lumea!" 

Un fost campion cu FCSB nu ar refuza sa antreneze echipa lui Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Martie 2021, 10:09
Data actualizarii: Miercuri 24 Martie 2021, 10:16

Dorin Goian, care a jucat pentru ros-albastri in perioada 2004-2009, a vorbit despre situatia de la FCSB si a spus ca si-ar dori sa antreneze echipa, in ciuda interventiilor lui Becali, pe care crede ca l-ar putea calma prin rezultate bune. 

Fostul fotbalist a comentat si scandalul dintre FCSB si CSA Steaua, punctand ca cea mai buna varianta pentru fotbalul din Romania si pentru suporteri ar fi unirea celor doua echipe. 

"Orice antrenor si-ar dori, la un moment dat, sa antreneze FCSB, chiar si cu Gigi Becali patron. Atunci cand sunt rezultate, sta si el linistit si isi bea cafeaua la meci, sau un pahar de vin. Atunci cand nu sunt rezultate si sunt banii dansului in joc, intervine. Asta este el!

Sa se uneasca FCSB cu CSA Steaua ar fi varianta grozava pentru toata lumea. Iar suporterii sa vina din nou pe acelasi stadion si sa sustina echipa", a declarat Dorin Goian potrivit AS.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!