VIDEO EXCLUSIV Un fost antrenor al Rapidului, impresionat de parcursul Farului Constanța în campionat: „Acum Hagi are o echipă mai slabă!”

Farul Constanța este liderul la zi din Superliga, la egalitate de puncte cu Rapid, 24.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 11:49
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 11:55

Ciprian Panait, fost antrenor la Rapid și actual manager la Al-Kharaitiyat, s-a arătat impresionat de felul în care manageriază Gică Hagi lucrurile la Constanța și a dezvăluit că a mers prin țară pentru a vedea echipa „Regelui” la lucru și pentru a „fura” meserie de la acesta.

Ciprian Panait a „furat” meserie de la Hagi

„Eu mă bucur că acest clasament din Superliga este dominat în momentul de față de Farul Constanța și de Rapid.

  • Gheorghe Hagi

Îmi place să văd Farul cum joacă, îmi place să-l văd pe Gică Hagi antrenând. Am fost chiar prin țară pentru a vedea cum joacă echipa lui Hagi.

Pentru că mie îmi pare că pe lângă jucătorii tineri extrem de talentați pe care îi are, acum dispune de o echipă net inferioară celei alături de care a câștigat campionatul.

Am vrut să văd cum joacă Hagi pentru că are o echipă medie și iată că domină campionatul”, a spus Ciprian Panait la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Pentru Farul Constanța urmează duelul de pe teren propriu, cu UTA Arad, programat duminică, de la ora 18:30, în etapa a 12-a din Superliga.

Modifică setările cookies