Gică Hagi așteaptă un investitor puternic la Farul Constanța: „Mergem și câștigăm în Europa!” 

Gica Hagi Farul Constanta Gheorghe Hagi Superliga Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 17:46
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 17:46

Gică Hagi a vorbit despre vânzarea acțiunilor la Farul Constanța. 

Gică Hagi (57 ani) are un start excelent de sezon cu Farul Constanța. Echipa „Regelui” este pe primul loc în Superligă după 11 etape, cu 24 de puncte, le egalitate cu Rapid. 

De-a lungul anilor, Hagi a făcut nenumărate apeluri publice către instituțiile României pentru a ajuta cluburile de fotbal și de a implica multinaționalele. Întrebat dacă ar accepta investiția unui alt partener de afaceri la Farul, antrenorul și conducătorul constănțenilor a răspuns fără ezitări. 

„Bineînţeles, întotdeauna! Pe moment nu existau soluţii, dovadă că nici în momentul de faţă nu există soluţii... nu e uşor.

Poate vine la Farul un acţionar foarte puternic. Şi mergem şi câştigăm în Europa sau mergem în Europa”, a declarat Gică Hagi la Orange Sport.

Gică Hagi spune cum l-a motivat pe Denis Alibec să slăbească 

„Alibec este un jucător cum este toată echipa, depinde mult de echipă. La fotbal, echipa joacă. Colectivul... Jucătorul face diferența în anumite momente, dar în fotbal echipa este importantă. 

(n.r. despre faptul că l-a făcut pe Alibec să slăbească) Sunt niște lucruri clare, în care jucătorul dacă vrea să performeze trebuie să arate fizic bine, mental nemaipomenit, tactic... pe Alibec îl știe toată lumea! 

Am lucrat la tot ce trebuie, mentalul lui arată bine, face diferența în Superliga. Pentru noi, e într-o formă foarte bună și ne ajută mult să facem diferența.”, au fost cuvintele lui Gheorghe Hagi la televiziunea Digi Sport.

VIDEO Gică Hagi, întâlnire emoționantă cu Florin Piersic 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!