Gheorghe Hagi Andrei Borza Farul Constanta Superliga

Cum a reacționat Gheorghe Hagi după ce jurnaliștii de la "The Guardian" au elogiat un jucător de la Farul Constanța

Cotidianul britanic The Guardian a publicat un TOP 60 al celor mai buni jucători tineri din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 18:17
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 18:29

În topul celor mai talentați jucători tineri din lume, The Guardian l-a inclus și pe fotbalistul român de la Farul Constanța, Andrei Borza. 

Cum a reacționat Gheorghe Hagi la materialul realizat de "The Guardian"

La conferința de presă dinaintea partidei cu UTA Arad, Gheorghe Hagi a comentat descrierea făcute de jurnaliștii britanici lui Andrei Borza. 

"Un jucător de la Farul, ajunge să se scrie în Anglia despre el. E 2005. Pentru mine e normal să joace. E un lucru pentru care Constanţa trebuie să se bucure pentru că are un jucător atât de tânăr despre care se vorbește în străinătate, mai ales în perioda asta mai puțin plăcută pentru fotbalul românesc.

Încerc să îi dau spaţiu, în fiecare zi e mai bun și ușor, ușor va veni şi momentul în care va juca titular", a declarat Gheorghe Hagi la conferința de presă.

Andrei Borza, la Farul Constanța

Fundașul stânga (1,80 m) are abia 16 ani și s-a născut în Năvodari. A fost convocat la naționala under-19 a României și a făcut pasul la Farul Constanța U19 de la Academia lui Hagi în 2021.

Gheorghe Hgai, antrenorul Farului, l-a utilizat pe Andrei Borza la formația mare de opt ori până acum în actuala stagiune a campionatului.

Potrivit Transfermarkt, Andrei Borza este cotat la 50.000 euro și mai are contract cu trupa de la nivelul mării până la sfârșitul lunii iunie 2026.

Modifică setările cookies