Un fost antrenor al Rapidului îi ia apărarea lui Daniel Niculae: "Sub nicio formă!"

Daniel Niculae mihai iosif Superliga Romaniei Superliga Daniel Niculae, președinte Rapid / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 08:00
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 08:12

Mihai Iosif, fost antrenor la Rapid, a sărit în apărarea lui Daniel Niculae în urma plecării acestuia din funcția de președinte al clubului giuleștean. 

În vârstă de 41 de ani, fostul atacant a revenit în Giulești ca președinte, atunci când echipa evolua în eșalonul secund, iar acum a plecat de la echipă, fiind implicat într-un scandal în ultimele luni.

Miță Iosif: "Putea să refuze galeria?"

Mihai Iosif, fost antrenor la Rapid, este de părere că Daniel Niculae nu poate fi considerat vinovat pentru problemele interne care au dus la căderea bruscă a echipei în finalul sezonului. Iosif a explicat că Niculae nu putea refuza implicarea galeriei în momentele tensionate și că această decizie a fost luată pentru a menține unitatea în cadrul clubului.

  • Daniel Niculae / Foto - Gabriel Chirea

„Sub nicio formă! Niciodată! Este un tot unitar… suporterii fac parte din club, au vrut să participe la un spectacol frumos. Putea să fie anunțat, chiar dacă știa. El ce putea să spună, să refuze galeria? Ce se întâmpla dacă refuza? Tot se dădeau torțele,” a declarat Mihai Iosif, conform Antena Sport.

" Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, a fost o cădere bruscă, e clar că a fost ceva intern. S-a rupt ceva, nu ştiu ce, doar cei de acolo ştiu. S-a văzut că nu a fost galeria, nu a mai avut aceleaşi rezultate", a adăugat fostul tehnician.

Viorel Moldovan, noul președinte al clubului giuleștean

În urma plecării lui Daniel Niculae, Rapidul l-a numit pe Viorel Moldovan în funcția de președinte. Moldovan, fost internațional român și antrenor cu experiență, este văzut ca o figură capabilă să conducă clubul către noi succese. 

"Experiența sa, atât națională cât și internațională, va aduce un plus de valoare în eforturile noastre de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul – în vârful fotbalului românesc.

Bine ai revenit acasă, Viorel Moldovan!", este și o parte din mesajul clubului Rapid după ce Moldovan a revenit în Giulești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!