Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan: „Se califică pe post de mobilă"

Marian Iancu Rapid Bucuresti Viorel Moldovan Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 11:06
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 11:06

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, și-a exprimat scepticismul față de numirea lui Viorel Moldovan în funcția de președinte al Rapidului.

Viorel Moldovan, fost internațional român, a fost numit președinte al clubului Rapid, după demiterea lui Daniel Niculae. Numirea sa a fost anunțată oficial de club, printr-un comunicat.

"Cu o carieră impresionantă, ce include performanțe deosebite atât pe teren, cât și pe banca tehnică, Viorel Moldovan a demonstrat mereu determinare și profesionalism. Bine ai revenit acasă, Viorel Moldovan!", se regăsește în comunicatul oficial al clubului giuleștean.

  • Viorel Moldovan, Gică Hagi, Marin Dragnea / Foto - Gabriel Chirea

Marian Iancu: "Dacă nu reușește, se califică pe post de mobilă"

Marian Iancu este de părere că Viorel Moldovan trebuie să demonstreze rapid că merită această funcție, altfel riscă să fie considerat doar o piesă de decor.

"Salut venirea lui Viorel Moldovan în postul de președinte la Rapid până la primul examen major pe care îl va da, acela de a se opune plecării lui Rrahmani în această vară. Dacă nu reușește, se califică direct pe post de mobilă, decor, în livingul domnului Șucu", a declarat Marian Iancu, conform Orange Sport.

Moldovan a avut o carieră notabilă ca jucător și a evoluat la echipe precum FC Nantes, Fenerbahce și Grasshopper Zurich. La Rapid, a jucat între 2006 și 2007, unde a marcat 21 de goluri. De asemenea, a avut succes și ca antrenor, reușind să promoveze Rapidul din Liga a 2-a în 2014.

Viorel Moldovan: "Sunt mândru"

"Sunt mândru şi onorat să fiu preşedintele acestui club, cu o istorie senzaţională în spate, un club important în fotbalul românesc. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noştri.

Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat", a declarat noul preşedinte al Rapidului, pentru site-ul oficial al grupării giuleștene.

Salariul lui Viorel Moldovan la Rapid

Pentru rolul de președinte, Viorel Moldovan va primi un salariu de 10.000 de euro pe lună, conform GSP.ro. Aceasta marchează o tranziție de la cariera sa de antrenor, unde a activat ultima dată la Petrolul Ploiești în sezonul 2020-2021.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!