VIDEO EXCLUSIV Cine trebuia să fie prezent în lotul României pentru EURO 2024! ”Merita, valoarea e certă” + ”El nu este fundaș stânga”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 11:22
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 14:24

Fostul internațional Adrian Popa a fost invitatul lui Cătălin Oprișan și al lui Andru Nenciu la ediția de miercuri, 12 iunie, a emisiunii Emoții Europene.

Adrian Popa, prezent cu naționala României la EURO 2016, fotbalist cu 24 de selecții și 4 goluri pentru echipa ”tricolorilor”, a comentat în cadrul emisiunii Emoții Europene, susținută de Casa Pariurilor, lotul convocat pentru turneul final din Germania, competiție transmisă în direct de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

”Din punctul meu de vedere, Vlad Chiricheș putea să ajute și merita să fie! 

Valoarea e certă, sănătos pe final de sezon a fost, a avut meciuri în picioare... 

În plus, avem și problema cu Burcă, degeaba e sudat cuplul Drăgușin - Burcă dacă nu este și apt!

La fel, Alex Chipciu, pentru postul de fundaș stânga... 

A avut un an foarte bun pe acest post nou pentru el, Mogoș nu e fundaș stânga, Alex a jucat oricum mai mult pe poziția asta”, a explicat Adi Popa.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale.

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Citește totul despre EURO 2024 - componența grupelor, programul meciurilor și loturile complete

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!