Un fost antrenor al lui Dinamo este uluit de situatia in care se afla clubul: "Nu imi vine sa cred la ce s-a ajuns!" De ce au nevoie "cainii" pentru a iesi din criza

Suporterii lui Dinamo au pus din nou mana de la mana pentru a strange bani de licenta pentru Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 17:45
Data actualizarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 17:53

Vasile Miriuta, fost antrenor la clubul din Stefan cel Mare si actual la Hermannstadt, spune ca nu ii vine sa creada cum un club de calibrul lui Dinamo a ajuns intr-o asemenea situatie. Tehnicianul lauda implicarea suporterilor, insa spune ca va fi nevoie la echipa de un nou investitor care sa aiba sute de milioane:

"Sincer, nu imi vine sa cred cum a ajuns Dinamo. Sa pui suporterii sa stranga bani pentru licenta. E formidabil ce fac suporterii, dar e pacat ca au ajuns ei sa stranga bani sa plateasca licenta si salariile jucatorilor.

Indiferent cine va veni la Dinamo, sa cumpere Dinamo trebuie sa fie un om potent financiar, ca nu poti sa vii sa cumperi Dinamo si peste cateva luni sa nu ai bani de salarii. Trebuie sa vina cineva care are cateva nu zeci de milioane, sute de milioane ca sa tii un club ca Dinamo", a spus Vasile Miriuta la PRO X.

Miriuta: "Il vreau pe Sorsecu de la Dinamo, dar daca vine gratis."

 

Antrenorul lui Hermannstadt si-l doreste pe Deian Sorescu, caruia Dinamo ii stabilise pretul de vanzare la 50.000 de euro.

"Nu stiu daca il lasa Dinamo cu 50 de mii. Asa doar sa scoata banii cu 50 de mii, dar Sorescu e un jucator foarte bun, chiar si mie imi place. Si eu l-as vrea la mine la Sibiu, dar eu nu pot sa platesc transfer pentru el. Doar daca vine liber. Si pe Dan (n. r. Nistor) s-au dat foarte putini bani. La valoarea lui, char daca are 30 de ani, un jucator foarte bun. Dar inca o data, daca Dinamo a avut nevoie de bani l-au vandut pe bani putini", a mai spus Vasile Miriuta.

Jucatorii lui Hermannstadt au salariile restante din ianuarie

 

Hermannstadt se confrunta cu probleme financiare, iar salariile au fost suspendate. Fotbalistii au restante si din lunile trecute, insa Miriuta este convins ca sefii clubului isi vor onora platile in cele din urma:

"Sunt probleme financiare si la noi, de ce sa nu spunem adevarul. Sunt restante, nu s-au platit pe ianuarie, februarie, stiti cu totii, dar eu si baietii avem mare incredere in sefii nostri pentru ca am mai spus si nu o spun prima data. De cand sunt la Sibiu nu a fost niciodata vreo problema sa nu ne primim banii

S-au suspendat salariile, deci nu a fost nici o injumatatire. Am primit acea notificare din partea clubului ca se va prelungi contractul pe perioada starii de urgenta, dar banii vor ramane aceiasi", a mai spus Vasile Miriuta.

Modifică setările cookies