Steliano Filip, pus la zid după conflictul cu Mircea Rednic: ”A început să șantajeze, să pună condiții”

steliano filip Dinamo Mircea Rednic Superliga Steliano Filip
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 10:02
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 10:05

Mircea Rednic a început „curățenia de iarnă” la Dinamo. Steliano Filip, Cosmin Matei și Plamen Iliev au fost deja înștiințați că nu vor face parte din planurile antrenorului pentru a doua parte a sezonului.

Steliano Filip a fost criticat de oamenii cu putere de decizie de la club. Andrei Gerea, fost ministru și membru în cadrul programului DDB, s-a arătat dezamăgit de atitudinea fundașului încă de când Mircea Rednic a ajuns la echipă.

„Teoria ca teoria, dar practica ne omoară. Eu cred că că jucătorii importanți sunt cei care fac ceva pe teren, așa văd lucrurile A venit Steliano Filip și a spus că a devenit om serios, că e cu gândul numai la fotbal, că vrea să ajute echipa. Bun, el a avut la un moment dat o calitate ca jucător. Dar, din păcate, acea calitate s-a dus. 

  • Steliano Filip

A ramas doar numele de el. El nu mai e jucător. Și ceea ce a făcut el, să inceapă să șantajeze, să pună condiții. Ei au comentat din prima saptămână de cand a venit Rednic. Păi ce? Asta e treaba lor? Asta e treaba unui jucător? Steliano Filip cu ce se ocupă la Dinamo?”, a spus Andrei Genera, pentru PlaySport.

Steliano Filip a ajuns prima dată la Dinamo în 2012, de la Avicola Buziaș. În ”Ștefan cel Mare” a jucat până în 2018, an în care a plecat la Hajduk Split, pentru 500.000 de euro. 

S-a întors în România în 2019, gratis, la Dunărea Călărași. A mai trecut pe la Viitorul și AE Larisa, în Grecia. Din ianuarie 2021 joacă din nou pentru Dinamo.

400.000 de euro este cota de piață a fundașului, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!