Paul Anton Dinamo Rapid Superliga

”Un club pe care îl respect”. Paul Anton, dispus să o trădeze pe Dinamo? 

Dinamo se află în ce mai neagră perioadă a istorie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 16:26
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 16:32

Clubul din capitală trece prin momente dificile. Problemele financiare și ”țeapa investitorilor spanioli” au făcut ca echipa din Ștefan cel Mare să se lupte pentru salvarea de la retrogradare.

Paul Anton, mijlocaș a cărui carieră este strâns legată de Dinamo, echipă de la care a plecat în august 2021, spune că se gândește la o revenire în țară în viitor. Totuși, după ce a plecat cu un gust amar din ”groapă”, din cauza problemelor financiare ale echipei, acesta ar putea semna cu un alt club.

Paul Anton, cuvinte frumoase pentru Rapid

Întrebat dacă ar putea accepta un transfer la Rapid, asemeni lui Dragoș Grigore, Anton a spus că nu poate oferi un răspuns clar în acest sens.

Momentan sunt bine aici, chiar sunt foarte liniştit, şi cu familia, şi din punct de vedere sportiv. Îmi doresc să rezist cât mai mult aici, dacă se poate, dar dacă va fi o ofertă interesantă sau voi ajunge la o înţelegere cu cineva din Liga 1, de ce nu?

În vară am avut ceva oferte şi din Liga 1, dar tot timpul obiectivul meu a fost să reuşesc să mă întorc din nou afară şi mai ales când am avut contactul cu cei de aici au fost nişte lucruri care mi-au demonstrat că mă doresc cu adevărat.

(n.r. ai putea să faci acelaşi pas ca Dragoş Grigore, la Rapid?) Nu ştiu... e un subiect pe care nu vreau să-l discut. E un club pe care eu îl respect foarte mult, cum de altfel respect majoritatea cluburilor, dar momentan sunt aici şi sunt concentrat pe ce am de făcut aici.

Cu siguranţă sunt echipe din România pentru care nu aş juca, nu mă văd în tricoul celor de la FCSB, cum cred că nici ei nu sunt interesaţi de serviciile mele.

Aşa că pot să zic într-adevăr că ar fi un club la care nu aş putea, din mai multe motive, nu aş putea să evoluez, dar cu siguranţă nici ei nu ar fi interesaţi de mine”, a declarat Paul Anton, pentru Telekom Sport.

Pandurii Târgu Jiu (92 de meciuri/6 goluri), Dinamo (90/14), Gloria Bistrița (62/3), Krylya Sovetov (45/5), Getafe (32/2), Ponferradina (17/0) Anzhi Makhachkala (13/3) și ASA Târgu Mureș (7/0) sunt echipele din CV-ul lui Anton. Mijlocașul de 30 de anu are 12 selecții pentru naționala României, pentru care a debutat în 2015.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!