peluza nord edi iordanescu FCSB gheorgher mustata iordanescu Superliga

Ultrașii de la Peluza Nord, mesaj direct pentru Edi Iordănescu! "Să ții departe echipa de influența din lojă"

Iordănescu a fost prezentat oficial la FCSB.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 18:27
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 18:37

După un start de sezon mai slab, patronul formației bucureștene a decis să renunțe la Dinu Todoran, antrenor pe care îl adusese la începutul sezonului, după ce negocierile cu Marius Șumudică au eșuat.

În spațiul media, au existat de mai multe ori contraziceri între Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, și Gigi Becali, iar reacțiile suporteriilor au devenit din ce în ce mai vehemente, mai ales după ce echipa nu a reușit să aibă rezultatele așteptate.

Acum, ultrașii salută aducerea lui Edi Iordănescu și anunță că-l vor susține pe noul tehnician.

"Suntem alături de tine, sperăm să ai puterea să ții departe de echipă influența din lojă! Noi te vom susține necondiționat în încercarea ta de a pune pe picioare această echipă și de a aduce cu picioarele pe pământ vedetele ei!", se arată pe pagina de Facebook a celor din Peluza Nord.

Primele declarații ale lui Edi Iordănescu, la FCSB
 

La mai puțin de 12 ore de la semnarea contractului, antrenorul a oferit un interviu pentru FCSB TV, unde a explicat motivele pentru care a acceptat această provocare, dar și ce planuri. 

"Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, este o onoare. Dar, în același timp și o provocare. Și o responsabilitate enormă. Vin după o performanță frumoasă, vreau să le mulțumesc oamenilor cu care am muncit. 

Am venit să antrenez în mod special pentru echipă, pentru jucători, care sunt foarte talentați. E o provocare ca împreună să reușim ca de la statutul de jucători talentați să devină jucători valoroși.", a declarat Edi Iordănescu pentru FCSB. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!