Liga 1

VIDEO Primele declarații ale lui Edi Iordănescu în calitate de antrenor la FCSB 

Edi Iordănescu a oferit primele declarații în calitate de antrenor la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 17:58
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 18:21

La mai puțin de 12 ore de la semnarea contractului, antrenorul a oferit un interviu pentru FCSB TV, unde a explicat motivele pentru care a acceptat această provocare, dar și ce planuri. 

"Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, este o onoare. Dar, în același timp și o provocare. Și o responsabilitate enormă. Vin după o performanță frumoasă, vreau să le mulțumesc oamenilor cu care am muncit. 

  • Primele declarații ale lui Edi Iordănescu în calitate de antrenor la FCSB

Am venit să antrenez în mod special pentru echipă, pentru jucători, care sunt foarte talentați. E o provocare ca împreună să reușim ca de la statutul de jucători talentați să devină jucători valoroși.", a declarat Edi Iordănescu pentru FCSB. 

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB miercuri, la ora 6:48
 

Din informațiile sport.ro, Edi Iordănescu a semnat cu FCSB un contract valabil pe un an, miercuri, la ora 6:48, după ce negocierile dintre cele două părți au durat toată noaptea.

Dacă va câștiga campionatul, fostul antrenor de la CFR va primi o primă de 100.000 de euro, iar dacă va intra în grupele Champions League, va primi încă 100.000 de euro.

S-a negociat toată noaptea cu fostul antrenor de la CFR Cluj, iar sursele sport.ro spun că tehnicianul bucureștean a fost cel mai greu de convins pentru Gigi Becali. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies