Liga 1

Ultimul asalt pentru cele trei transferuri cerute de Reghe. Lista jucatorilor care ar putea ajunge in ultima clipa la Steaua

9 jucatori au venit la Steaua in aceasta iarna, iar Reghecampf considera mai are nevoie de intariri.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2016, 09:35
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2016, 09:38

Dupa ce atacul a fost asigurat prin aducerea lui Marica si Bawab, iar mijlocul a fost intarit cu Bourceanu si Pintilii, Reghecampf cauta sa-si betoneze si defensiva pentru ultimele 3 etape din sezonul regulat si apoi playoff-ul Ligii I.

Antrenorul Stelei a anuntat ca mai are nevoie de trei jucatori, un portar, un fotbalist de banda dreapta si un fundas central.

Pe lista Stelei reapar astfel nume surpriza, jucatori care au mai fost doriti in trecut de Steaua, insa fara sa se fi concretizat ceva.

De departe, principala tinta a Stelei in acest moment ramane Enache. Poate fi folosit pe orice pozitie in banda dreapta, iar Reghecampf cauta acolo un fotbalist puternic, pe care sa il introduca chiar si pe postul de fundas dreapta, ramas neacoperit dupa ce Becali a renuntat la Alcenat.

Varianta de back-up in cazul in care negocierile cu Astra se blocheaza si pentru Enache, Steaua s-ar putea reorienta spre Belu, de la Poli Timisoara.

In poarta, Reghecampf considera ca are nevoie de competitie pentru Nita si Cojocaru, iar Felgueiras, jucator intrat in ultimele 6 luni de contract la Konyaspor, poate fi o solutie de top.

In zona centrala a defensivei, Reghe considera ca are nevoie de un jucator puternic langa Varela, acolo unde Papp nu a fost constant, iar pentru Tosca nu este postul de baza. O solutie pentru Steaua ar putea fi Ngadeu de la FC Botosani.

Modifică setările cookies