Liga 1

"Nu am avut oferte de la Steaua sau Dinamo. Puteam sa joc in Japonia sau Australia" Mesajul lui Mutu pentru Iordanescu

Adrian Mutu a vorbit despre revenirea sa in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2016, 18:07
Data actualizarii: Luni 18 Ianuarie 2016, 18:18

Adrian Mutu a vorbit despre revenirea sa in fotbalul romanesc, despre echipa nationala si despre sansele sale de a juca la turneul final din aceasta vara. Mutu a declarat ca vrea sa intre in forma, altfel e constient ca nu are ce cauta la echipa nationala:

"Voiam sa fiu cat mai aproape de Romania, aveam oferte din Japonia si din Australia, dar vreau sa revin la echipa nationala. Daca voi arata o forma buna pe teren... am avut o discutie de ansamblu cu selectionerul dar in primul rand eu trebuie sa imi demonstrez mie ca pot sa joc la campionatul european. Daca voi avea o forma buna voi merita sa fiu la nationala, altfel nu am ce sa caut acolo. Eu nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic, in rest concurenta face bine echipei nationale, selectionerul trebuie sa aiba de unde alege si nationala sa fie performanta la turneul final.

Nu au fost discutii cu Steaua sau cu Dinamo, au fost alte echipe din Romania dar nu vreau sa dau echipe. Daca simt vreo tradare fata de Dinamo? Adica daca Dinamo m-a tradat pe mine sau cum? Nu, fiecare are alegerea lui in viata, la fel cum a facut si Marica. Dinamo face oferte cui crede de cuviinta. Astra si Steaua au cele mai mari sanse la titlu, si Dinamo, Pandurii, Viitorul... si noi daca intram in play-off.

Am vorbit cu Marica, am vorbit lucruri obisnuite, lui ii trebuie o continuitate, sa dea goluri si sa ajunga la echipa nationala. Intre atacanti in general e concurenta. Am venit aici sa demonstrez ca merit sa joc la campionatul european, nu in Liga I, aici nu trebuie sa mai demonstrez.", a declarat Mutu la Digi.

Modifică setările cookies