ULTIMA ORA: Transfer SURPRIZA in Liga 1! Marius Niculae se intoarce la o echipa cu pretentii de Europa! Cu cine poate semna:

Autor: Sport.ro
Duminica 18 August 2013, 17:34

	ULTIMA ORA: Transfer SURPRIZA in Liga 1! Marius Niculae se intoarce la o echipa cu pretentii de Europa! Cu cine poate semna:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

FC Vaslui i-a inaintat o oferta oficiala lui Marius Niculae, atacantul pe care l-a vandut in urma cu jumatate an in China, la Shangdong Luneng - este anuntul facut chiar de presedintele clubului moldav, Dragos Iftimie.

Oficialul galben-verzilor a anuntat ca a demarat negocierile cu Marius Niculae, FC Vaslui urmand sa transfere un atacant in cel mai scurt timp.

"Am facut o oferta concreta pentru Marius Niculae. E o problema cu echipa din China, dar Marius incearca sa o rezolve cat mai curand", a spus Iftimie la radio GSP.

"I-am propus conditii avantajoase, altele fata de cele de data trecuta, cand a fost si acea suma de transfer. Va discuta cu noi in aceasta saptamana, dupa ce are toate actele in regula cu cei din China. Atunci ne va da raspunsul.

Oricum, mai vine un atacant strain de echipa nationala, indiferent ce se intampla cu Niculae", a adaugat acesta.

19 partide a bifat Niculae in tricoul Vasluiului, in 2012, reusind sa inscrie de 11 ori.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT