Reghecampf l-a REINVENTAT pe Adrian Cristea: S-a schimbat RADICAL in cateva saptamani! Cum i-a uimit pe stelisti:

Autor: Sport.ro
Duminica 18 August 2013, 17:20

	Reghecampf l-a REINVENTAT pe Adrian Cristea: S-a schimbat RADICAL in cateva saptamani! Cum i-a uimit pe stelisti:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Adrian Cristea s-a schimbat total de cand a venit la Steaua. Surse din apropierea clubului spun ca acesta isi doreste mult sa creasca in joc si sa se integreze la echipa pentru a prinde meciuri in Europa.

"Printul nu este inca pregatit de Steaua. El este obisnuit cu al joc fata de al nostru. Ii place sa tempereze, sa schimbe directia, sa dribleze fin iar noi lucram cu el in acest moment ca sa-I imbunatatim rapiditatea executiilor. Sa se intoarca mai repede cu fata spre poarta cand preia mingea”
, a declarat Reghecampf in urma cu cateva zile.

Printul pare insa decis sa scape de cei care il contesta si de cand a venit la Steaua si-a luat in serios antrenamentele.

“Cand echipa are programat un singur antrenament, Printul face cate doua si dimineata si seara. Acelasi lucru e valabil si cu programul la sala, precu ca el trebuie sa lucreze foarte mult la musculatura. Sedinta este dubla si la TRX, daca baietii fac aproximativ 20 de minute, el face aproape 40”, au dezvlauit surse din apropierea clubului, citate de ProSport.

Pensiile și alocațiile pentru copii vor crește în acest an, dar nu se știe cu cât
BRAT