Surpriza totala: Rusescu a semnat, dar nu cu FCSB! Anuntul facut de Gigi Becali
Marti 10 Iulie 2018, 12:23

Surpriza totala: Rusescu a semnat, dar nu cu FCSB! Anuntul facut de Gigi Becali

Gigi Becali l-a asteptat pe Rusescu la FCSB, dar atacantul are sanse mici sa se mai intoarca. Patronul formatiei ros-albastre sustine ca Rusescu si-a prelungit contractul in Turcia.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

FCSB ramane fara solutii pentru ofensiva. Niciunul dintre cei trei atacanti doriti de Becali nu mai vine. Rusescu si-a prelungit contractul in Turcia, Omrani a semnat cu CFR, iar Adam Nemec pleaca in Cipru!

"Rusescu a prelungit contractul cu turcii pe inca trei ani. De la Nemec mi-am luat gandul. I-am facut oferta mare, nu a semnat inca, dar nu vine in Romania. I-am spus ca aici e altceva, sunt alte conditii, nu merge la Saftica...", a spus Becali la Digi.

"Avem doi atacanti, Tanase si Gnohere. Ieri mi-a placut foarte mult jocul, a doua repriza a fost mingea numai la noi. Asta e jocul care-mi place mie", a mai declarat finantatorul vicecampioanei.Liviu Dragnea, despre Parchetul General: Intimidează Jandarmeria prin anchete