Fotbal intern

CSA Steaua vrea promovarea DIN OFICIU in liga a treia, in locul altei echipe! Ce decizie asteapta sefii echipei Armatei in aceste zile

CSA Steaua a pierdut lupta cu Rapidul pentru promovarea din liga a patra, seria Bucuresti. Chiar si asa, oficialii echipei Armatei inca spera sa joace in liga a treia in noul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018, 11:40
Data actualizarii: Marti 10 Iulie 2018, 11:48

Stelistii au contestat dreptul rapidistilor de a promova, acuzand faptul ca legitimarile mai multor fotbalisti giulesteni au fost ilegale. Ei nu au avut castig de cauza la AMFB, iar acum asteapta o decizie de la FRF.

Pe langa decizia in cazul Rapidului, stelistii din Ghencea mai au un as in maneca. Ei spera sa promoveze in liga a treia din oficiu, daca o alta formatie va ramane fara sprijin financiar.

Gazeta Sporturilor scrie ca CSA Steaua tinteste si locul in liga a treia al lui CSO Bragadiru, echipa care a promovat din liga a patra Ilfov. CSO Bragadiru a trecut in baraj de Abatorul Slobozia, dupa 1-1 si 4-2.

Echipa din Bragadiru nu are suficiente resurse financiare pentru a juca in liga a treia, iar presedintele clubului, Constantin Grecu, spune ca nu mai poate sa tina singur echipa.

"Chiar nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Eu astept raspuns de la niste sponsori, pentru ca singur nu mai pot sa tin echipa", a spus Constantin Grecu, presedintele CSO Bragadiru, citat de Gazeta Sporturilor.

Astfel, CSA Steaua spera ca cei de la Bragadiru sa se retraga, iar locul in liga a treia sa ramana vacant. In acest caz, o alta echipa ar urma sa intre in liga a treia printr-o decizie a FRF.

Modifică setările cookies