Gigi Becali a RUPT TACEREA! "E reala oferta de 10 milioane de euro!" Ce le-a transmis arabilor la NEGOCIERI: "Asta e strategia mea"

Gigi Becali a RUPT TACEREA! "E reala oferta de 10 milioane de euro!" Ce le-a transmis arabilor la NEGOCIERI: "Asta e strategia mea"

Gigi Becali continua negocierile pentru vanzarea lui Olimpiu Morutan in Emiratele Arabe Unite.

16:30 Gigi Becali a vorbit despre oferta lui Olimpiu Morutan si a clarificat pretul pentru care ii va da drumul.

"Nu il vand pe Olimpiu Morutan! Le-am transmis oferta si arabilor: 15 milioane de euro plus 10 la suta dintr-un viitor transfer. A fost reala oferta lor de 10 milioane de euro, au anuntat si cei de la Al Jazira. Eu nu vreau sa vand jucatori, acum vreau sa fac performanta. Sa iau titlul. Cu asta ramai. Ce, nu vor mai fi oferte pentru Morutan? Vor fi si mai bune! Asta este strategia mea", a spus Gigi Becali, pentru Pro Sport.


15:15 Impresarul Florin Vulturar spune ca in '2-3 zile se va face transferul lui Morutan'.

Gigi Becali nu a fost multumit de oferta de 10.5 milioane venita pe numele lui Morutan si a vrut sa negocieze personal cu arabii.

Cand nimeni nu se mai astepta, patronul FCSB-ului a reusit sa ii convinga sa creasca pretul si mai mult:

"In 2-3 zile eu cred ca se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu stiu cat, dar ei sunt innebuniti dupa jucatori tehnici ca el. Il cumpara, dar e posibil sa-l imprumute dupa un timp in Europa. Au contacte cu multe echipe bune. Sigur nu va pierde echipa natioanala", a spus Florin Vulturar, pentru site-ul playsport.ro.

Al Ain ar fi formatia care este gata sa il cumpere pe Morutan si sa ii ofere un salariu de aproximativ 2 milioane de euro.


Informatia lansata de impresarul Florin Vulturar a fost cap de afis in ultimele zile in Romania.

Potrivit acestuia, o formatie din Emirate a pus pe masa 10.5 milioane de euro pentru transferul lui Morutan, insa Gigi Becali isi doreste sa obtina mai mult si negociaza personal cu arabii.

Dupa ce in presa din Emirate au aparut informatii care spuneau ca ar fi vorba de clubul Al Jazira, Gazeta anunta acum ca, de fapt, Al Ain il doreste pe Morutan.

Al Ain este ocupanta locului 5 in clasamentul din Emiratele Arabe Unite.

Potrivit sursei citate, Gigi Becali le-a transmis acestora conditiile in care il va lasa pe Morutan sa plece si acestea sunt incredibile: 14 milioane de euro achitati acum si FCSB sa pastreze un procent de 10% dintr-un viitor transfer!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies