ULTIMA ORA | Becali se pregateste de negocieri! Clubul a stabilit pretul pentru unul dintre preferatii sai! Ce suma trebuie sa scoata din buzunar si ce alta echipa a intrat pe fir

ULTIMA ORA | Becali se pregateste de negocieri! Clubul a stabilit pretul pentru unul dintre preferatii sai! Ce suma trebuie sa scoata din buzunar si ce alta echipa a intrat pe fir

Becali se pregateste de negocieri pentru unul dintre preferatii sai.

Jucatorul celor de la FC Botosani, Andrei Miron (25 de ani), este una dintre tintele patronului celor de la FCSB si ar putea ajunge sub comanda lui Vintila in aceasta iarna. Potrivit Fanatik, pretul stabilit de Valeriu Iftime pentu Andrei Miron este 500.000 de euro. Chiar daca Vintila a declarat aseara dupa victoria in fata celor de la Medias ca are in lot jucatori polivalenti, care pot juca pe mai multe posturi, FCSB sta doar in doi fundasi de meserie in acest moment. Este vorba despre Planic si Cristea, iar sansele ca Andrei Miron sa ajunga la ros-albastrii in acesta iarna sunt destul de mari.

O alta echipa care este interesata de Miron este Ural Ekaterinburg, formatie la care evolueaza Eric Bicfalvi, fost jucator al celor de la FCSB.

"Din cate am inteles, nea Valeriu a spus raspicat ca Miron nu va pleca decat in cazul unei oferte foarte avantajoase. Am solutii. Am jucatori in lot ca se pregatesc, care-si asteapta randul. Daca nu-i dai pe cei careu au oferte, ii blochezi pe ceilalti. Daca nu-i dadeam drumul lui Burca, nu il mai vedeam pe Chindris, care este unul dintre cei mai buni fundasi centrali din Romania", a spus Marius Croitoru.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT