Este in pericol postul lui Bogdan Vintila? Care este situatia dupa revenirea lui Mihai Stoica! Ce spune managerul FCSB

Este in pericol postul lui Bogdan Vintila? Care este situatia dupa revenirea lui Mihai Stoica! Ce spune managerul FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre situatia de la FCSB.

Mihai Stoica a revenit de curand la FCSB, dupa ce in urma cu aproximativ 3 luni se despartea de clubul condus de Gigi Becali. De atunci s-au schimbat multe lucruri la club si unul dintre ele este sosirea lui Bogdan Vintila, care a reusit sa readuca echipa pe loc de play-off.

Managerul FCSB-ului a vorbit despre relatia cu Vintila:

"Ma inteleg foarte bine cu el, nu am niciun fel de problema. M-am inteles cu antrenori cu care nu imi doream sa lucrez pentru ca ii cunosteam. 

Cat e acelasi obiectiv pentru toata lumea, ar fi culmea sa nu ne intelegem bine. Nu a venit doar el, conduce un staff format din oameni cu mai multa experienta sau mai putina, dar isi cunosc bine indatoririle.

Este o mare greseala cand se discuta numai de antrenor, antrenorul e doar cel care conduce staff-ul tehnic. E cel mai expus si voi vedeti doar partea de deasupra apei a aisbergului, dar aisbergul are o cantitate mult mai mare de gheata dedesubt", a spus Mihai Stoica pentru sport.ro.

FCSB traverseaza o forma foarte buna si in ultimele 12 etape de campionat a obtinut 10 victorii, o infrangere si un egal.

In ultima etapa FCSB a invins-o pe Gaz Metan cu 2-0, multumita golurilor marcate de Florinel Coman si Dennis Man.

In urmatoarea runda, FCSB o va infrunta pe Viitorul in deplasare.

FCSB ocupa pozitia a patra din Liga 1 cu 33 de puncte si doar 5 puncte ii mai despart pe ros-albastri de liderul CFR Cluj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Analiză: România, printre ţările care nu vor fi capabile să-şi redreseze total nivelul PIB-ului în 2021
BRAT